Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Blanka Domesová
se sídlem Švýcarská 4104/5, 796 04 Prostějov
IČO: 75802864

Kontaktní e-mail: info@koupelnyprostejov.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

V rámci plnění smlouvy od vás sbíráme nezbytné údaje, které potřebujeme k vyřízení vaší objednávky produktů a služeb. Jsou to především vaše jméno, e-mail, telefon, fakturační adresa, a případně adresa realizace zakázky. Údaje uchováváme po dobu 5 let. Vaše fakturační údaje uchováváme po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Blanka Domesová (IČO: 75802864, se sídlem Švýcarská 4104/5, 796 04 Prostějov) jako provozovatel webu a prodejce.
  • Dále jsou údaje poskytovány spolupracujícím řemeslníkům za účelem provádění prací na opravě koupelen a zpracovateli účetnictví.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

© KoupelnyProstějov.cz | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby